DZIAŁ 4 PRODUKTY MLECZARSKIE; JAJA PTASIE; MIÓD NATURALNY; JADALNE PRODUKTY POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO, GDZIE INDZIEJ NIEWYMIENIONE ANI NIEWŁĄCZONE
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7307 22 - Gwintowane kolanka, łuki i tuleje, ze stali nierdzewnej (z wył. odlewanych)
Kod CN: 8514 30 20 - Elektryczne piece w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych lub zespołów obwodów drukowanych
Kod CN: 2204 21 71 - Wina produkowane w Navarra, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
Kod CN: 0406 90 18 - Fromage fribourgeois, Vacherin Mont d''Or and Tête de Moine (z wył. tartych lub proszkowanych i do przetworzenia)
Kod CN: 8514 10 10 - Piece piekarnicze i do herbatników
Kod CN: 2204 21 43 - Wina produkowane w Burgundy, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
Kod CN: 2905 14 90 - Butanole (z wył. butan-1-ol (alkohol n-butylowy) i 2-metylopropan-2-ol (alkohol tert-butylowy))
Kod CN: 0307 99 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, wędzone, suszone, solone lub w solance
Kod CN: 9027 10 90 - Aparatura do analizy gazu lub dymu, nieelektroniczna